Kimpetra

nere vid bryggan

Kategori: Daily nonsense

alexandra matade en and och hennes unge
 
sen blev det bråk om maten med andra änder
 
sen så kunde de fortsätta äta
 

finns i sjön!

Kategori: Daily nonsense

Nu är vi tillbaka på Bäckby. Hade jag inte jobbat imorgon hade vi stannat en natt till. Vi har grillat, spelat finns i sjön och byggt korthus, varit i lekparken, fiskat, myst i månskenet och haft det allmänt bra. Något annat som hänt är att Chiquita har börjat löpa så snart är det dags, till helgen kommer en pinscherhane hit så stannar de här ett tag och ja, hoppas på att det blir något. Sen blir det förhoppningsvis små valpar i oktober!! Längtat efter det länge. Kommer dö när jag ser dem. 
 
mina nya skor förresten!
 
 

nu börjar heltidsmånaden

Kategori: Daily nonsense

Igår jobbade jag till halv fyra, och vid fem tog jag bussen hem till Viksäng. Min bror och hans flickvän var nämligen på besök! De bor uppe i Norrland nu för tiden så man ses inte ofta alls, men nu har de varit på semester så då passade de på att besöka Västerås på vägen och ta med sig mamma upp. Tråkigt att man jobbar, men kul att ses en stund i alla fall. Fast idag var det en bra jobbdag. Fick vara på en annan linje som är mycket skönare. Fick schemat också, kommer att vara ledig på tisdagar och lördagar och jobbar 6-15. Därför tänkte vi passa på att åka ut till Björnön snart och stanna där tills imorgon. Är ju så mysigt. Tyvärr verkar det inte bli toppenväder imorgon, men det får väl gå ändå. Ciao.
 
rebecca och alexandra i virsbo förra veckan

tjugoåttonde juli

Kategori: Daily nonsense

Hej där. Hade en bra kväll igår med trevligt sällskap, bra musik, goda hamburgare och efterlängtat rosé. Fast var grymt trött hela tiden, så somnade rätt gott när vi kom hem vid halv fyra. Idag rann tiden iväg, men hann åka till Erikslund några timmar och stilla mitt shoppingbehov lite. Blev en ny blus, underkläder och ett par skor. När de stängde och jag handlat lite gott att äta cyklade jag hem, sen fick vid kebab med egenfriterade strips. Matkoma. Jobbar imorgon, får se om jag får mitt nya schema då eller på måndag. Nu ska jag lyssna på lite 90's radio på spotify, hehe.
 
försökte vara lite swag där ett tag, men vet inte om jag lyckades riktigt
 
 

wine dine and sixty nine

Kategori: Daily nonsense

Trevligt att blogg.se knasade igår så att samma inlägg kom upp fyra gånger. Ej jag som är schizo. Precis kommit från jobbet nu, trött som bara den. Jobbigare blir det, från måndag börjar jag heltid under augusti. Jobbar fortfarande på söndagar så kommer vara ledig en dag mitt i veckan och lördagar. Men man får väl inte vara så kräsen nu för tiden. Vill helst börja plugga till våren. Just nu är jag inne på att söka till någon fastighetsförvaltar-utbildning, men vi får se vart det leder. Finns ingen i Västerås. Nu ska jag tagga till lite så jag orkar med kvällen, puss!
 

vischan

Kategori: Daily nonsense

Allting gick bra igår på jobbet, förutom att jag fick en metallstång i huvudet och en fet bula. Men vi vart klara prick halv elva. Idag åkte jag ner på stan en rekordkort stund, innan jag fortsatte till Viksäng för att ordna lite saker. Vid ett kom farmor och Rebecca och hämtade mig så åkte vi till Virsbo till gammelmormor Hildur. Blev gott hembakt fika och jättefint väder. Övningskörde därifrån sen, första gången jag körde med pappa. Gick rätt bra hoppas jag, förutom att hastighetsmätarn var trasig.. När jag kom till Markus sköt vi lite kolsyrepistol och luftrör, det var riktigt kul. Nu börjar det bli dags att sova, jobb imorgon. Hoppas jag hinner ta en pn imorgon när jag slutat, sen ska vi hem till Markus kompis. Nattinatti. 
 
 

onsdag

Kategori: Daily nonsense

Ska försöka hinna med en snabbuppdate innan jag drar och jobbar. Måndag och tisdag blev det mycket latande. Men vädret var inte särskilt fint och så behövde jag slappna av lite. Idag kom lönen också, min först lön! Kändes rätt fett. Men ska vara duktig och spara det mesta jag får in under sommaren. Grymt varmt ute idag också, har legat och stekt lite. Imorgon ska vi iväg till min gammelmormor i Virsbo, och på fredag funderar jag och Markus på att dra ut någonstans. Nu måste jag rusa, hej då...
 

ute i "bushen"

Kategori: Daily nonsense

Hade det riktigt härligt ute på Björnön med älskling, pappa, Idania och Alexandra. Kom dit på fredagkvällen och vi hann precis ta en promenad ner till vattnet och tillbaka innan det började åska och vräka ner regn. Satt och myste i husvagnen och ute i tältet med lite vin medan Idania lagade sin mexikanska tacos, som är det bästa man kan äta. Sen slutade regnet och jag och Markus promenerade lite till innan vi la oss runt ett. Ställde klockan på nio på lördagen, tog en dusch och sen åt vi jättegod frukost ute. Egengjord rabarberkräm, baugetter från ugnen, melon, jordgubbar. Mums. Sen tog jag och Markus vårt pick och pack och gick iväg till en stenbrygga där vi solade lite. Blåste som satan så kan inte säga att jag njöt av värmen haha, men utsikten var fin. När vi kom tillbaka hade Markus föräldrar, Anton, Chiquita och min mamma också kommit ut dit så vi satte oss där i solen istället och sen bjöds det på nybakad blåbärspaj. Haha, kändes som vi åt hela tiden och när vi inte åt väntade vi på vad vi skulle äta. Mot kvällen var vi tvungna att åka hem för jag jobbade ju idag. Men vi hade det riktigt mysigt! Jobbade över idag... Jäkla söndagar. Men bra med o.b. 
 
hoppar studsmatta:)

dare to dream

Kategori: Daily nonsense

Nu har vi varit på centrum och ätit pizza i det sköna kvällsvädret. Först tänkte vi ta oss till Sjökrogen, men det blir lite jobbigare när jag jobbar imorgon. Det får bli nästa vecka. Imorgon ska jag och Markus ut till Björnön och antagligen sova kvar där. Har registrerat oss hos Mimer nu, så vi kan börja samla lite poäng. Har redan hittat var jag vill bo, Råseglet vid Öster Mälarstrand. Ser redan massa bilder i huvet på hur det skulle kunna se ut och hur man går där längs hamnen på kvällen och ser på solnedgången, haha. Verkar tyvärr redan som alla redan är tagna. Och kanske är det lite för dyra egentligen för vår budget, med det fina läget.. Men man ska våga drömma.
 
making plans...

day off

Kategori: Daily nonsense

Två kvällspass avklarade nu. Tisdagen var hur långtråkig som helst, jobbade med samma produkt i nästan 8 timmar. Igår däremot var nog en av de bästa dagarna jag haft där. Var på 4 olika linjer och gjorde allt möjligt, jobbade med glada människor och klantade mig ingenting hehe. Idag får jag återhämta mig lite, så vi sov till halv tio sen efter jag dragit mig i sängen åt jag frukost på baksidan och la mig sedan och solade. Läste teori också, nästan  läst ut boken. Sen är det väl bara att börja om. Idag vill jag bara chilla järnet. Sen imorgon blir det dagspass som vanligt. Och nästa vecka kommer cashen... Kollar på gamla Kroatien bilder, måste bli någon semester någonstans. 
 

hard working girl

Kategori: Daily nonsense

Blev som sagt Björnön över helgen, mys. Söndagen jobbade jag över, så blev 06-17... Helt slut när jag kom hem. Att någon där vaknat på fel sida gjorde ju inte heller dagen lättare. Igår var jag i alla fall ledig. Eller egentligen ringde de vid halv tio och erbjöd mig att jobba kväll, men igår hade jag inte tid. Träffade min syster, hennes barn och kille på stan och fikade lite med dem när de var i Västerås, och så blev det lite shopping. Idag ska jag däremot jobba kväll, 14.30-22.30. Känns rätt skönt. Har ju fått sova ut och så hinner man med lite saker innan man börjar. Imorgon blir det en fika med Amanda, sen jobbar jag kväll igen. Antar att uppdateringen inte kommer bättra sig.
 
köpte mig en vit kavaj
 
haglade sjukt mycket i torsdags
 
Alexandra i lekparken, provade att snurra på den där i typ 10 sekunder sen ville jag spy
 

Tolfte juli

Kategori: Daily nonsense

I tisdags blev det en runda på stan innan jag åkte till Viksäng och var barnvakt åt min lillasyster. Vi tittade på Smurfarna och bakade chokladbollar! Igår åkte jag ut till Björnön och hälsade på henne igen, och Idania och pappa. Mysigt där ute, men lite krångligt med bussarna som bara går 4 gånger om dagen. De står med husvagnen där, kanske jag inte nämnt. Finns egentligen allt där som finns hemma som man behöver. Ugn, micro, dusch, internet, tv, dvd, grill, flera sängar, AC, uteplats med myggtält osv. Idag har jag jobbat. Fick jobba över, så fick inte gå förrän tio över fyra. Nu är jag helt slut som vanligt. Jobbar imorgon också eftersom det är fredag. När jag slutat åker jag ut till Björnön igen och sover antaligen kvar där. Markus ska iväg och fiska, fusk. Nu ska jag äta, sen tänker jag parkera mig i sängen och kanske hoppas på lite massage. Fick reda på nyss att jag kom in på förskollärarprogrammet här i Västerås, men tackar antagligen nej. Känns inte som att det är det jag ska göra i framtiden. 
 
trötta... ♥
någon stuga på björnön
 
en del av husvagnen
 

weheartit

Kategori: Daily nonsense

grattis till min älskling

Kategori: Daily nonsense

I fredags gick vi som sagt ner på power meet, hade en kul kväll! Lite tråkigt att det började regna sen, men vi fick skjuts hem som tur var. I lördags fyllde Markus 18 år, så började med att han fick frukost på sängen och lite presenter. Senare fikade vi och åt tårta och på kvällen satt vi och chillade med några och framåt tolv blev det läggdags för mig som skulle jobba och de drog iväg.... Aldrig känt så tråkigt att gå och lägga sig. Men Markus hade i alla fall en jättebra födelsedag! Kom hem lagom till jag skulle cykla till jobbet haha.. Var sjukt trött och redan klockan sex på morgonen visade termometern 19 grader, äckligt kvavt ute. Sen spöregnade det hela dagen, vilket jag inte led så mycket av eftersom jag var inne på jobbet och fick skjuts hem. Idag har vi tagit det lugnt och skönt. Får se om det blir något extrajobb i veckan, men är skönt att vara ledig också. 
 
med min älskling på studenten♥

Big power meet

Kategori: Daily nonsense

Hann ner en stund på stan igår efter jobbet, sen när jag kom till Markus gick/cyklade vi till Hammarbyrampen med hans kompisar. Tog en evighet att komma fram haha och eftersom vi jobbade idag också så kunde vi inte stanna särskilt sent och kolla. Idag jobbade jag ända till fyra, helt jävla slut nu. Skulle behöva massage och ett varmt bad mer än någonsin. Men det är bara att vifta bort för det är fredag och senare ska vi iväg till power meet. Skål! Imorgon fyller världens bästa år..♥
 

when was the last time you did something for the first time

Kategori: Daily nonsense

Blev riktigt stekigt igår ute, så skönt. Solade och tog mig lite vin, det förtjänar man när man är ledig. Framåt tre gick jag och handlade, sen blev det potatismos med falukorv i ugn med en slags soltorkade tomater-röra. Kändes som jag spenderade hela kvällen i köket sen med att städa, fixa baguetter med räkor, ordna matlador och vad jag nu gjorde. Hann ta mig ett kvällsdopp i poolen också, men fy vad kallt det var och Markus roade sig med att skvätta ner mig och spola med den iskalla vattenslangen. Idag var det som sagt jobb, och nu är jag jättetrött. Hade glömt/tappat min skåpnyckel imorse så det startade inte så bra... Nu har Markus familj kommit hem också. Mysigt att få gosa lite med Chiquita. Jobb imorgon igen, sen tänkte jag försöka ta mig in till stan, och sen kanske hinna se lite bilar. Power Meet börjar ju imorgon!
 
the mästerkock
 
gårdagens outfit i princip haha
 

Thank you come again

Kategori: Daily nonsense

 Vaknar vid halv nio och hör hur telefonen här hemma hos Markus börjar ringa. En gång. Två gånger. Tre gånger.. Fyra gånger... Femte gången fick jag nog. Var något dolt nummer och när jag svarar är det någon som låter som Apu i Simpsons som börjar snacka på knackig engelska om att det har laddats ner något till min dator, och att om jag inte lyssnar på hans instruktioner om hur jag ska bli av med det kommer allt försvinna från datorn och aldrig gå att få tillbaka igen, och då är det mitt fel. Okej, men konstigt att jag sitter här nu då? Allt fungerar prima. Och när jag försökte att enkelt förklara "the family who live here are not home right now" så bad han mig att "can you please speak english?". Man ba själv då, thank you come again. Nu ska jag alldeles strax ut och sola, sen får vi se vad det blir för mat idag då. Och om man kanske hinner en sväng till stan. Imorgon ska det jobbas. 

housewife

Kategori: Daily nonsense

Skönt att få sova ut lite idag. Nu är det tre timmar sen alla åkte och jag har redan blivit housewife. Har lagat spaghetti och köttfärssås (första gången hahah, men det blev jättebra!) och köttfärsbiffar. Är dags att lära sig nu tror jag, kan nästan ingenting om matlagning. Har plockat ur och i diskmaskinen, matat katterna, gått ut med soporna, dammsugit och gjort fint efter mig. De har ingenting att oroa sig för. Nu är det dags för en dusch och senare ska jag träffa mamma en stund. 
 
ser väl inte särskilt gott ut haha, men det blev det

senaste dagarna

Kategori: Daily nonsense

Förlåt, ingen bra uppdatering. Inte sen i onsdags då jag var och firade min kusin. Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde på torsdagen, men på kvällen mötte jag upp mamma för att fixa studentkort och gå på Cityfestivalen. Åt langos och spanade in lite marknadsstånd, men det mesta är tyvärr ingenting att ha. Fredagen började med jobb, och efter jag hunnit återhämta mig lite åkte jag och Markus också ner till Cityfestivalen och träffade några där och Markus köpte en vattenpipa. Det enda jag köpte på marknaden var trosor och godis, haha. Var lite segt att gå där för det regnade, men mysigt ändå. På lördagen kände vi för att ta det lugnt en stund och tittade på Hamilton, sen bjöd vi hit Anti och satt bara och chillade. Jobbade ju idag igen... Känns tråkigt att gå och lägga sig runt tio-elva på en lördag för att gå upp fyra nästa dag. Men det gick väl bra där idag. Nu ska vi snart iväg och övningsköra och imorgon åker Markus föräldrar och bröder bort så då blir vi själva, men bara i två dagar. Är ledig, så får se vad jag hittar på.