Kimpetra

She is fierce

Kategori: Daily nonsense

Gick hem lite tidigare från jobbet i fredags och sen låg jag i sängen hela helgen. Ej kul att vara sjuk. Idag känner jag mig i alla fall rätt bra, förutom halsen. Men är trött på att vara inne och inte göra något så tror jag ska åka till Erikslund. Lite lagom sådär. Först ska jag göra ansiktsmask och ta ett fotbad och pyssla om mina stackars fötter. Sen ska jag ut på promenad med Marley igen. Vi måste börja "hårdträna" lite med promenaderna nu, han uppskattar inte helt att gå ute i koppel, i alla fall inte utan brorsorna. Men igår var han ute på promenad 5 gånger. Längtar så sjuuukt tills det blir vår, han fryser så. Jag med. Min egen träning har det inte blivit så mycket av nu när jag blev sjuk och tänker inte träna denna vecka, inte när det antagligen fortfarande finns kvar i kroppen. Men ska på yoga imorgon. Jag har bokat halkan nu också, sen är det inte långt kvar förhoppningsvis. Har ingen särskild bild att lägga upp nu, så lägger in ett grymt citat av Shakespear.
 

alla hjärtans!

Kategori: Daily nonsense

Kommer inte ihåg vad som hände i förra veckan riktigt, men på fredagen så ordnade vi med lite party för jag fyllt 20. Gjorde goda men enkla drinkar, så droppade det in folk och det var en trevlig kväll. Vi stannade hemma hos Amanda där vi var hela kvällen för ingen var sugen på krogen. Vid halv tre tog jag och Markus bussen hem och nästa dag fyllde Alexandra 7 år! Så jag åkte dit och vi åt mat, tårta och pappa hade hittat på olika aktiviteter som sätta svansen på grisen, bomullsrace, pennan i burken osv. Vet inte riktigt vem som vann, men det var kul! Gav Alexandra walkie talkies i present också som hon uppskattade och pratade med mig i. Smart grej. I måndags började jag kände mig lite förkyld och hängig, så jag har försökt ta det lugnt hela veckan. Varit hundvakt varje dag, men de är så söta och snälla nu för tiden så det har inte förvärrat det. Igår var jag på bio med Amanda och såg premiären av Beautiful creatures. Tyckte den var bra! Blev sugen på att läsa böckerna. Idag är det alla ♥-dag, gav Markus små överraskningar. Tycker inte man behöver göra världens grej av det men det är mysigt att visa lite extra omtanke också :) men jag älskar ju honom alla dagar på året! Han har fått jobb också, sååå glad för hans skull ♥ Just det, kom tvåa i en hundfoto-tävling också så snart kan jag shoppa på hundteknik.se för 250 kr, wiee.
 
Just det! Var på yoga förra veckan, det var jätteskönt.
 
Marley har växt i sin jacka! tuffing

strong is the new skinny

Kategori: Daily nonsense

Skönt det varit med sovmorgon hela veckan! Snooza, ligga och dra sig lite i sängen, bläddra igenom tv-kanalerna, äta en god frukost. I lördags skulle jag ju egentligen firats av släkten, men som sagt var det flera som blivit sjuka så vi sköt upp det. Istället gick jag och mamma på Lars Wallin fashion stories och tittade på hans verk. Tänk att få en klänning designad just för dig. Sen blev det en liten runda på stan innan vi åt buffé på mongoliska. Vi avslutade kvällen med att se Berättelsen om Pi på bio. Mysig dag! I söndags provade jag och Mitra box, det var kul! Efter drog jag in på gymmet en stund, och efter den lilla stunden fick jag träningsvärk i två dagar, haha. I eftermiddag blir det corespinning, blir nog jobbigt och bra. Imorgon är yoga inbokat. Hittills rulllar det på bra det här. Mina senaste svängar till affären har också varit nyttiga. Nötter, tonfisk, sallad, olika grönsaker, kiwi, avocado, sharonfrukt, banan, juice, yoghurt, müsli, havregryn, grönt te. Jämfört med för inte så länge sen så är det riktigt bra, hehe. Men är inte sugen på godis och sånt mer, det är ju positivt. Samtidigt så går jag ju inte all in och kör styrka typ 4 gånger i veckan och ändrar på kosten helt, så även om jag börjar märka resultat så sker det långsammare än det skulle kunna göra. Men jag känner att det är bättre att jag gör något än inget, så sker det i sin takt. Passade på att sola igår också, så känner man sig lite fräschare. Hämtade även ut ett brev med inloggningsuppgifter till Linköpings universitet, så nu kan jag börja med första laborationen om att skapa en enkel hemsida med ftp. 
 
nya träningsskor
 
några oredigerade mobilbilder från LW Fashion stories
 

Inte tonåring längre, 20 år nu!

Kategori: Daily nonsense

Träningen är igång något nu i alla fall. Har kört jympa puls medel, afrodans, indoor walking och vart lite på gymmet. Och då har det ju bara gått en vecka. På söndag blir det box och sen planerar jag core spinning och yoga nästa vecka. Pass är riktigt kul, måste bli lättre bättre på gymmet bara. Och i tisdags fyllde jag ju 20 år!! Vaknade av Markus som kom in och sjöng ja må hon leva och serverade mig frukost på sängen. Marley kom också upp och har aldrig sett honom så glad, han körde race fram och tillbaka i sängen och ålade runt. Sötnosar! Senare kom Amanda och hämtade mig så körde vi in till stan. Hon bjöd mig på jättegott fika och sen tog jag premiärturen till systemet! Blev lite olika godsaker. Sen åkte vi ut till Ikea och kollade, önskar jag också hade en lägenhet att köpa saker till! Sen skjutsade hon mig till Markus, och kort därefter åkte jag till Viksäng för att fira lite med mamma, pappa, Idania och Alexandra. Först åt vi middag, och senare blev det tårta (som Alexandra hade varit med och gjort, jätteduktig) och kakor. Ska fira med hela släkten en annan dag. Var tänkt att det skulle ske imorgon, men pga sjukdomar så blir det nog inte så. Det blir när det blir. Åkte hem till Markus sen igen, vi firade något annat samma dag också - 2 år som förlovade! ♥ Lovely. Puss på det. Jag älskar dig!
Annars så har den här veckan varit hundvaktsvecka. Idag gick jag lite tidigare från jobbet för jag ville hinna säga hej då till Oboy som följde med sin nya familj hem idag! Rätt sorgligt, han har ju ändå varit här 2 månader mer än de andra som är sålda så man har ju fäst sig väldigt mycket och han har lärt sig olika saker och ja, han är en helt underbar, mysig, busig hund. Men de nya ägarna verkar jättebra så jag är inte alls orolig för honom! Nu ska jag prova lite utav mina system-inköp, är ju fredag :)
 
min frukost på sängen
Tårtan, Alexandra har lagt på grädden, skrivit Kim och gjort ett hjärta och en blomma av mandarinerna! Och hjälpt till med det invändiga också, haha :)
 
Oboy, du kommer vara saknad ♥