Kimpetra

heipa

Kategori: Daily nonsense

Blir så depp på det här vädret. Har haft sprängande huvudvärk i tre dagar, beror antagligen på regnet. Men jag har jobbat på bra nu och tänkt att nästa vecka blir det lugnare. Har inte orkat göra så mycket mer, träffade mamma en kväll och åt middag. Ikväll blir det kräftskiva ute i Hökåsen i alla fall. Synd att man inte kommer kunna sitta ute, förstör stämningen lite. Men det ska bli jättegott! Hade inget kul att berätta, men ville uppdatera lite ändå. Ha en fin fredag!
 
trött tjej på väg till jobbet

Kommentarer fungerar nu

Kategori: Daily nonsense

Såg att det inte gått att kommentera, men nu funkar det tror jag. Skulle antagligen inte fått särskilt många kommentarer ändå, men kan väl vara trevligt med ett fungerande kommentarsfält. Puss!
 
 

Viaplay

Kategori: Tips

Nu när hösten som sagt börjar påminna sig så tänkte jag tipsa er om filmtjänsten Viaplay. Hösten är ju perfekt för filmkvällar. Vi har det här hemma hos Markus och man kan se film, serier, sport och hyrfilmer. Filmutbudet är blandat med både nytt och gammalt, och det finns mycket man kan hitta som man annars aldrig skulle se och man kan välja film efter kategorier som action, barn, nordiskt, romantik, kritikerrosade, komedi, dokumentär o.s.v. Serier uppdateras ofta med det som visas på TV just nu och man kan till exempel hitta Gossip Girl, O.C, Pretty Little Liars och ja, en hel del. Första månaden får du prova gratis, och sen betalar du bara 99 kr månaden om du vill ha TV+film. Här kan du läsa om de olika paketen. Tjänsten passar alla åldrar och har räddat flera kvällar här hemma ;) som sagt, du får prova första månaden gratis och om du inte är nöjd är det bara att säga upp sig inom 30 dagar.
 

28 augusti

Kategori: Daily nonsense

Överlevde natten mot söndagen men något jobb blev det inte. Gick upp och gjorde ett försök att fixa mig och äta frukost, men kände att jag skulle bara åka dit sen vända igen. Hatar att sjukanmäla mig på en söndag, känns som de inte tror annat än att man måste vara bakis. Men vad ska man göra. Var hemma igår med, men idag känns det som febern släppt helt så imorgon tänkte jag jobba igen. Sista heltidsveckan. Jag som hade tänkt köra hårt. Har i alla fall sett klart på en till säsong av Gossip girl. Har städat lite också, och mekat lite med en tatuering i photoshop. Sugen... Imorse var det 2 grader ute, alltså t-v-å ynka grader!!! Ja, nu är antagligen hösten här. Någon som hann se något av sommaren? 
 
djuren har varit lika pigga som mig ungefär, perfekt sällskap
 
nu har vi lite att leva för också i Spanien, lite som måste växlas bara

time is precious and it's slipping away

Kategori: Daily nonsense

Så har jag blivit sjuk igen. Började med halsont och snuva igår morse och mot kvällen mådde jag rätt piss. Så nej, inte drog vi iväg någonstans. Tråkigt. Men vi började kolla på Andra Avenyn från första avsnittet, det var ju lite mysigt. Blev några skott ute i garaget också, baaam. Idag har Markus familj åkt till Kloten inklusive han, så jag har hela huset för mig själv. Hade jag inte jobbat imorgon hade jag ju också följt med, fast nu vet jag inte ens om det blir något jobba så som jag mår. Trotsade mig själv och cyklade till Erikslund och shoppade en del och snöt mig varje gång jag gick in i ett provrum, haha. Nöjd med dagens köp i alla fall. Nu sitter jag och lyssnar på gammal musik som Justin Timberlake och Christina Aguilera och basen är på så glasen skakar. Både skönt och obehagligt att vara hemma själv. Får se om jag kan sova sen, eller om jag kommer inbilla mig olika ljud haha. Har ju katterna här i alla fall! Har anmält mig till en danskurs i commercial nu i höst. Tvekat länge på om jag ska fortsätta, men jag kände att jag behöver det. Ska bli roligt!
 
försökte fånga bild på mina jeans och den "stickade jackan" jag köpte, men tycker de är finare i verkligheten
 
 
 
 

fortsatt anställning

Kategori: Daily nonsense

Glömmer nästan alltid bort vad jag gjort när jag inte bloggar på några dagar och jobbar. Men i måndags åkte jag till pappa efter jobbet och åt med dem och sov kvar där. På tisdagen var jag ledig så sov ut, tog det lugnt och sen åkte vi till Erikslund och gick på IKEA. Längtar såååå efter att inreda mitt egna hem. Idag fick jag reda på att jag får fortsätta mitt jobb efter sommaren, wieeee. Men ska inte jobba heltid då utan fortsätter som jag gjorde innan, fredagar och söndagar+extrajobb. Precis vad jag ville! Då har man tid med annat också. Så nu är jag glad, även om jag fick cykla hem i spöregnet. Och idag är det tre veckor kvar till Spanien, woop. Vill åka nu. Löning imorgon, har ej en aning om hur mycket jag får så det blir en surprise. Sugen på att dra till Sjökrogen imorgon. Säsongsavslutning, och allt i baren ska bort. Låter inte helt fel?
 
fika på ikea
 
au natural
 
 
 

royal mail

Kategori: Daily nonsense

Det har varit fullt upp på jobbet. Vi hade någon slags kampanj-vara torsdag och fredag så de ökade på vår produktion extra mycket. Min rygg mådde inte så bra efter det. Det var kul att träffa Amanda igen även om jag var trött som ett as, haha. Hon hade precis klarat sin uppkörning innan vi gick och fikade (duktig tjej!!) men jag blev bara ännu mer nervös för om jag kommer fixa det där jäkla körkortet. Igår tittade jag och älskling på film och tog det lugnt och gjorde vår första intresseanmälan på en lägenhet. Känns lite osäkert att göra det när man inte har någon koll på sin ekonomi framöver, men måste väl testa någon gång. Idag har jag varit på stan och sen åkte jag till Skiljebo och hämtade ett paket som är skickat ända från England. Det innehöll en militärjacka, likadan som den från Urban Outfitters men till ett bättre pris på Ebay. Nice. Fast tog en storlek större för har läst att de flesta gjort det, men vet inte om den ser för stor ut nu? Äh, snygg var den i alla fall. Nu drog Markus precis iväg på födelsedagsfest, och jag ska ha lite tahandommigsjälv-tid. Slinga håret, bada fotbad, ha ansiktsmask, kolla på tjejserier. Kan behövas, känner mig sliten.  
 
inte hunnit ta någon bra bild än

15 augusti

Kategori: Daily nonsense

Bara legat hemma de dagar jag inte bloggat och försökt bli frisk. Pluggat mycket teori!! Igår ringde en sjuksköterska från sjukanmälningen och frågade hur jag mådde och sa att om jag var mer vit än röd i halsen skulle jag nog kolla upp det. Så efter en koll ringde jag till vårdcentralen och fick komma dit idag vid tio. Var ingen halsfluss som de misstänktes först, utan läkaren trodde bara det var en virusinfektion. Chefen ringde också och undrade hur det var. Febern har kommit och gått, men imorgon ska jag jobba. Känns som jag är tillräckligt frisk för det, annars får jag väl gå hem igen. Idag var det strålande väder och eftersom jag var klar tidigt på vårdc så kunde jag sätta mig ute i solen. Skönt, när man bara legat inne i princip. Är så rastlös. Har fått ladda mobilen flera gånger om dagen. Imorgon ska jag fika med Amanda i alla fall, länge sen! 
 
julbalen hihi
 
 
och en oförglömlig video

sjukat ner mig

Kategori: Daily nonsense

Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjort sen jag uppdaterade senast, men har väl jobbat, övningskört en del, skjutit med Markus nya luftgevär, varit på Björnön och så har jag gått och blivit sjuk. Började må dåligt igår, men tänkte att jag skulle visa min vilja att jobba idag så jag klev upp halv fem och gick till jobbet med feber och ont i halsen ändå. Blev däremot inte så långvarigt, gick hem vid halv åtta igen. La mig och sov bredvid älskling, och när jag vaknade vid halv elva igen kändes det bara som jag drömt att jag varit på jobbet och om det som hände där. Har köpt appen iKörkort, så har legat och pluggat en del teori. Vill bli klar snart. Nu ska jag gosa ner mig i sängen igen och kolla på någon serie. Blir antagligen inget jobb imorgon heller. 
 
två skjutbilder, det är riktigt roligt att skjuta! kan vara rätt pricksäker också hehe
 
igår när jag och alexandra kollade på Mästerkatten, hon är helt inne i filmen som vanligt♥

klappat och klart

Kategori: Daily nonsense

Igår fick jag sluta tidigare från jobbet, så cyklade hem redan halv två. Fräschade till mig, gick till Erikslund och sen åkte jag till stan och träffade mamsen. Hon fyllde år i helgen, så köpte blommor och presentkort och lovade henne en bio. Svårt med mammor ibland men hon blev glad! Så köpte vi med oss sushi hem och hon berättade hur hon hade haft det i Norrland och visade bilder. Idag skulle jag och Markus åkt in till stan och ätiti lunch och fixat pass åt honom, men så blev det inte riktigt. Men... vi har bokat resan!!!!! 13 september åker vi till Malaga. Hoppas att det blir grymt, men det tror jag. 5 veckor och två dagar kvar, hehe. 
 
 
 

don't you know it's a pity that the days can't be like the nights

Kategori: Daily nonsense

 
Jacket
hur snygg?! och slutsåld
 
 
 
 
Don't call me baby
 
Hur kan jag ha missat sidan polyvore? man kan göra egna collage och bläddra bland kläder från överallt och ingenstans. Här är mitt första prov-collage hehe

vacaaay

Kategori: Daily nonsense

Idag har jag legat och stekt i solstolen, när de där förbaskade molnen äntligen försvann. Skönt var det. Låg där och drömde mig bort till Spanien. Jag och Markus har ju planerat sen förra hösten att vi ska åka dit, och nu börjar det bli dags att boka. Har letat flyg och hotell och tror jag hittat rätt bra. Men Markus vill fixa sitt pass först, ifall det skulle bli något krångel. Är så förväntansfull, hoppas det blir bra det här. Vi hade planer ett tag på om vi skulle åka dit och jobba och bo där till slutet av året, men maybe it was just a dream. Får se hur det blir med jobb här och allt. 
 
vädret i malaga just nu...

done

Kategori: Daily nonsense

Gick bra med heltidsvecka. Även om jag somnade till så fort jag kom hem, haha. Igårkväll kom pinscherhanen och hans matte Ulrika upp hit från Skåne. Tog ca. 10 minuter efter att hundarna träffats och busat lite, sen var de redo. Hängningen varade i 18 minuter. Kändes ganska lyckat. Idag gjordes ett till försök, men de var inte alls lika intresserade så det konstaterades att det räckte nog så, blir det så blir det. Det var en fin hane och det gick knappt att se skillnad på dem när de sprang runt. Något som var intressant var att Ulrika var döv, så det gick ju inte att kommunicera som vanligt. Men hon kunde läsa på läppar och så skrev de på ett block fram och tillbaka. Hon kunde också prata lite. Facinerande att trots att man aldrig hört hur orden låter så kan man uttala dem och se när någon annan säger ordet. Så var hon gravid. Jag undrar hur man kommunicerar med barnet då? Det här var något helt nytt för mig, haha. Häftigt. Men jag hoppas verkligen det blir valpar nu! 
 
Ato och Chiquita busar