Kimpetra

taggad och trött

Kategori: Daily nonsense

Körde med körskolan i tisdags och satt kvar och pluggade i nästan två timmar. Sa till min körlärare att jag ville försöka ta körkortet i mars och han sa att ja, det fixar jag om jag vill. Solade innan också, skööönt. Var längesen. Jobbade extra på onsdagen, och även igår och efter jobbet drog jag och Mitra till Friskis&Svettis. Kände oss helt vilsna först men vi köpte ett varsitt allkort som gäller i 6 månader! Provade på gymmet lite och även om vi var lite flamsiga såhär första gången så kändes det bra. Vi har redan spanat in flera pass som verkar roliga. Åkte hem till pappa efter vi varit där och sov kvar. Alexandra hade tappat båda framtänderna i princip samtidigt, hon såg så söt ut! Nu efter att gått upp fyra-halv fem tre dagar i rad så är jag helt död. Sitter och försöker pigga upp mig själv i alla fall med musik och lite cider, så jag inte somnar haha. Får se vad nästa vecka bjuder på! Fyller år i alla fall, hihi.
 
 

Imorgon kör vi

Kategori: Daily nonsense

 

Rubriker är svåra

Kategori: Daily nonsense

I fredags efter jobbet var det bara att fräscha till sig för att åka hem till Amanda! Kom mest personer som jag aldrig sett förut men det var kul och vi stannade där till efter elva innan vi åkte till Bäckby. Var så trött efter jobbet så var inte särskilt sugen på krogen varken Markus eller jag. Men vi mötte upp biffen och var med honom ett tag, sen höll jag i princip på att somna stående. Kom i säng vid två-tiden och somnade så fort jag la huvudet på kudden. På lördagen åkte jag ut till Hökåsen vid lunch hem till farmor och farfar, och pappa, Idania och Alexandra var också där. Åt lunch, lekte med Alexandra, pratade, Jenny kom och hälsade på, vi fikade, vi åt middag och ja det var en trevlig, skön och mättande lördag. Kom inte hem och la mig förrän halv tolv, så var lite seg när jag skulle upp och jobba. Vi hade ca 10 ton kotletter att skicka iväg, tjoho. Hard work work. Tanken var att efter jobbet skulle jag och Mitra åka till Friskis&Svettis och köpa all-kort men hon hade bara hunnit sova en timme under natten så vi sköt upp det till onsdag. Så sjukt trött hon var, haha. Idag var jag och Katta ute och körde lite, och hundarna fick följa med. Bra att träna dem på det också. Hämtade ett paket på Skiljebo, alltid spännande med paket haha.. Imorgon har jag körlektion, var tvungen att köra en landsvägslektion för att få boka halkan. Skumt. Vissa kör ju inga lektioner alls? Just saying.
 

17 januari

Kategori: Daily nonsense

Har tänkt blogga i några dagar nu men det har inte blivit så. I måndags åkte jag hem till Amanda för tjejkväll och sov kvar där till tisdagen. Åkte till stan på förmiddagen och var in på körskolan. Känner att nu vill jag bli klar. Var tvungen att skynda mig hem sen så jag kunde ta över valp-passningen. Det är vad större delen av denna vecka betått av, hålla koll på alla valpar medan de andra jobbar. Igår fick Pax lite problem så vi var tvungna att åka till Strömsholm med honom, men det blev som tur var ett snabbt besök och han mår bra nu. Idag har de gått mig på nerverna, så skönt att koppla av lite nu. Men älskar dem ju ändå.. Känns som det händer för mycket saker i mitt huvud just nu, så blir rätt omotiverad till allt. Körkort, ska börja en kurs på måndag, kanske hitta ett till extra jobb, Marley, vi vill åka till Spanien för ett tag, bestämma mig om dans/träning, fylla 20. Fast det är ju bra saker! Det är detaljerna som hör till vissa grejer som gör att jag inte riktigt orkar. Är väl vintern som gör det. Ge mig lite sol och värme så blir det bra ;) haha.
 

Oboy såld

Kategori: Daily nonsense

Oboy är såld nu förresten, men han får stanna tills 1 februari. Gör ingenting, han är så go. Och den påhittigaste på gott och ont.. Fast det blir ju svårare och svårare att lämna bort honom. Men snart bor han i Malmö. Borde göra om den här bloggen till en hundblogg haha, men här får ni några bilder på honom också från igår.
 

9 januari

Kategori: Daily nonsense

Var ju hemma hos Amanda i måndags och träffade hennes lilla Bonnie, och Marley fick följa med. För att vara borta sådär första gången tyckte jag han var duktig. Först var han såklart pipig men det lugnade ner sig. Fast valparna tillsammans vart bara hetsigare och hetsigare haha. Först gick det bra, sen vart de sura. Marley ville brottas och Bonnie ville nafsas. Får hoppas det blir bättre med tiden, haha. Igår hade vi storstädning av rummet, sen åkte jag hem till mamma och åt med henne. Marley fick sova med oss i sängen igår, fast han somnade inte förrän efter tolv. Ovant för honom att sova här med oss. Men han sov framtill halv fem när de andra valparna vaknade. Tog ut honom på baksidan, sen försökte jag få honom att somna om. Gick bra tills någon började väsnas utanför, då vart han gnällig och sprang runt och vägrade sova. Försökte med det mesta. Så vid halv sex så fick han väl sova med de andra valparna då för "någon" stod inte ut med pipet haha, även om jag inte hade tänkt ge mig förrän han sov igen. Men bara att försöka på nytt tills han vänjer sig. Idag gick jag till Erikslund, inte shoppat på länge. Blev en del nytt. Nu sitter jag och läser om LCHF. Låter bra. Man äter mycket fett och protein, och lite kolhyderater. Behöver inte räkna några kalorier utan man kan äta sig mätt. Helt ärligt behöver jag ta tag i kost/motion. But I looooove food. Och socker. Uääh.
 
den här bilden alltså haha..
 
LCHF. Hittade en bra sida: http://www.kostdoktorn.se/lchf/ 

Äntligen lite ledighet

Kategori: Daily nonsense

Sen juldagen har jag varit ledig tre dagar, blivit lite mer jobb än vanligt kan man säga. Så har inte gjort mycket mer i veckan än att jobba. De ville att jag skulle jobba igår (lördag) med, men jag sa att nej helst inte. Nu har jag ju ställt upp hela jul och nyår, så måste tänka lite på mig själv också. Vissa andra har inte jobbat extra alls. Men idag var det ju trettondagen så fick under dagen veta att det var dubbel lön, tjoho. Idag har Marley gått riktigt bra på sina promenader, lite gnäll men han följer med bra ändå. Så har han busat runt här uppe med sin favoritleksak, en godispyramid. Imorgon (och fram till torsdag!!) är jag ledig så ska hem till Amanda som också skaffat en liten valp. Funderar på att ta med mig Marley och ge honom lite social träning. Bjussar på lite bilder på honom från idag, var ju ett tag sen. Nu är han 13 veckor och 3 dagar.
 
 
 

2013

Kategori: Daily nonsense

"Nytt år, nya möjligheter" som man brukar säga. Har inga direkta nyårslöften men vissa saker som jag kanske vill uppnå som att t.ex. ta körkort, börja plugga, skaffa en lägenhet med Markus, gå på utställning med Marley och träna & uppfostra honom bra, bli hälsosammare (börjar gå lite utför haha) och tatuera mig. Hade ett bra nyår igår! Först började jag jobba klockan 6 fram till 14 och sen åkte jag hem för en powernap innan jag började fixa mig. Vid halv åtta kom vi hem till Amanda och hennes nya lägenhet och så bjöd hon oss och några andra på middag. Jättegott var det. Så kom några till och strax före tolv åkte vi ner till stan och sprang förbi torget och såg fyrverkerier och sen in på Pluto. Var inte så jättebra där igår, men det var ju ändå nånting! Sen gick vi till donken och käkade, och vid tre tog vi bussen till Amanda igen. Satt där och pratade och jag blev tröttare och tröttare haha, men vi var hemma hos Markus strax före sju och somnade vid åtta imorse. Blev lite störd dag, sov till halv två. Mår finemang idag men är seg. Jobbar imorgon så måste försöka lägga mig och sova i tid ändå sen. Hoppas självklart på ett bra 2013! Mitt mest oklara år hittills. Vad ska hända?