Kimpetra

Axa's fiberberikade

Kategori: Healthy stuff

Köpte ju havregryn för någon dag sen, och tänkte bara tipsa om att de var jättegoda. Har bara ätit gyllenhammars havregryn tidigare, men nu provade jag Axa's fiberberikade som smakade mycket bättre. Ser inte särskilt gott ut på bilden, men jag toppade den med äppelmos och skivade äpplen och drack vitt te med hallonsmak till. Vart kanske mer äppelgröt. Inte lika avancerad frukost som hos t.ex. Frukostera, men det funkar för mig om jag vill slänga ihop något snabbt. Nu ska jag ut i solen!!
 
 

Resultatet av fransfärgningen

Kategori: Beauty

 
Detta blev då resultatet efter gårdagens färgning av ögonfransarna. Lyckades över förväntan, haha. Inget kladd i ögonen. Om jag har något tips? Näe, gå på känsla så blir det nog bra. Jag började med att måla på nederfransarna med den tillhörande mascaraborsten, sen stängde jag ögat och målade på övre delen av de övre fransarna med svepande sicksack-drag nedåt och sen gjorde jag ett försiktigt svep uppåt så det inte skulle hamna i ögat och målade insidan också som jag målar en mascara. Så jag kunde ha båda ögonen öppna medan färgen verkade, skönt det. Det här kanske man ska fortsätta med. Använde mig av depends färgning i svart. 

http://smilecuzyourealive.tumblr.com/

Kategori: Daily nonsense

Om någon skulle vara intresserad har jag en tumblr-blogg också - smilecuzyourealive
Älskar tumblr, miljontals bilder och du kan välja och vraka precis som du vill! Roligt när folk gillar det man lägger upp också, och man får så många followers. Puss♥
 
ett litet urklipp, klicka på bilden för att se mer

Dream believe create succeed

Kategori: Daily nonsense

Igår cyklade jag iväg till Erikslund och hittade ett par shorts på rean och så köpte jag ögonfransfärg som jag velat prova länge, ska testa det alldeles strax och hoppas jag inte blir blind på köpet! Sen gick jag in på mataffären och köpte lite gott åt min älskling och till mig köpte jag havregryn och äppelmos, försök till lite nyttigare frukost/mellanmål. Markus morbror kom hit från Spanien på kvällen, och då blev det lite jordgubbar, melon, ost, kex och rosé. Nomnom. Skulle gärna ta med mig Markus och följa med honom och hans morbror tillbaka ner till Spanien. Kanske senare i sommar. Idag fyller min kusin 23 så senare ska jag dit och fira honom och äta lite grillat. Imorgon börjar cityfestivalen, en marknad här i Västerås, så får se om det blir nån sväng dit. Nu sitter jag och försöker välja ut en bild till tackkort till de som kom på min student, har inte skickat ut några än. Funderar på det här även om det inte är det typiska studentfotot, vi tog nämligen inga enskilda kort i skolan:
 

behöver en kick i baken

Kategori: Healthy stuff

Något jag tänkt på mycket under den senaste tiden är det här med träning. Jag vill komma igång. Jag får något ryck då och då, men det fortsätter inte så som jag vill göra. Några på jobbet har funderat på om de ska gå med i FF - fitnessfighten, och det låter ju riktigt bra. Under 30 dagar ska man träna en timme per dag och följa ett sammansatt kost- och träningsprogram. Kostar ca 500 kronor att anmäla sig. Men med tanke på det sista så tänker man att det skulle jag väl kunna göra själv, utan att det ska kosta. Men det blir ju som en spark i baken, man vill inte kasta pengarna i sjön + att de hjälper en med mat och träning. Det börjar en ny ff den första varje månad, så det finns många chanser att anmäla sig. Dessutom kan man vinna fina priser.
Frågan är, ska man?
 
resultat från deras hemsida
 
 
Gick in på veckorevyn precis efter jag publicerade detta, och se - horoskopet säger åt mig att sätta igång

new blog

Kategori: Daily nonsense

 
Tjatjaaaa! Kände för en ny blogg. Det är perfekt väder för att göra en bloggdesign, men vi får se om det kommer idag eller senare. Ledig från jobbet ännu en dag, sugen på att shoppa. Och köpa nyttiga godsaker.